Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Samla Sopranos med Aftonbladet

by Stefan on 04 juni 2009

SopranosFör något år sedan bestämde sig Aftonbladet för att börja sälja filmer tillsammans med tidningarna för att helt enkelt få fler köpare. Först ut var James Bond och därefter fick vi se Clint Eastwood. Även om det i båda fallen blev bra mycket dyrare att köpa alla filmerna genom Aftonbladet än att köpa samlingen direkt från en affär som tex Discshop så blev projekten lyckade.

Nu är det åter igen dags och denna gången har Aftonbladet beslutat sig för att sälja TV-serien Sopranos, något jag uppmuntrar då det är en fantastisk serie som jag vill att allt fler ska få ta del av. Precis som vanligt är den första DVD:n gratis och finns i butikerna onsdagen den 5 juni.

För att marknadsföra det hela beslutade Aftonbladet sig för att anlita Paulie Walnuts, spelad av Tony Sirico, direkt från Sopranos. Ett riktigt bra beslut som resulterade i en riktigt bra reklamfilm!

Kom bara ihåg att hela samlingen finns bland annat på Discshop för endast 1295 kronor, så köp den billigare där och få samtidigt en fin DVD-box på köpet.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/samla-sopranos-med-aftonbladet/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Marcus 08 juni 2009 kl. 22:16

Först; vilken fantastisk reklamfilm!

Nästan så att jag skulle dra ner till pressbyrån och köpa Aftonbladet så att jag får serien. Älskar verkligen Sopranos och det är bra mycket billigare att köpa en i veckan, än att köpa alla på en gång.

2 Stefan 10 juni 2009 kl. 09:04

Videon är nu uppdaterad. Tyvärr valde den förra användaren att ta bort sin uppladdning, så nu får vi hoppas på att denna stannar kvar istället.

3 Tratten 24 juni 2009 kl. 00:29

Lite väl ojämn, är den inte? Avslutningssäsongen var förövrigt rena katastrofen. Från att varit ett maffiadrama, så blev det huvudsakligen ett familjedrama.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: