Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

revenge

Revenge season 2 tillbaka på TV3

by Micke on 20 mars 2013

Så är äntligen serien Revenge tillbaka. Revenge har på bara en dryg säsong rönt stora framgångar världen runt, vilket lett till en rad nomineringar på de största tv-galorna både för stjärnskådespelarna och produktionen. Över tio miljoner såg premiäravsnittet i hemlandet. Nu är det dags för den gastkramande fortsättningen av Revenge season 2 på TV3.

När Revenge återvänder med andra delen av Revenge season 2 så är allt precis som vanligt; vackra människor med dyra vanor och en dold agenda, vilket skapar en gastkramande spänning. Under hösten har Revenge konkurrerat ut amerikanska publikfavoriter som CSI och Law & Order och bara premiäravnittet i USA sågs av över tio miljoner människor. I huvudrollerna ser vi Emily VanCamp och Madeleine Stowe. Den sistnämnda vann nyligen en Golden Globe-nominering för sin roll som Victoria Grayson i serien. Revenge är skapad av Mike Kelley som tidigare varit med och tagit serier som The O.C och One Tree Hill till toppen.
Handling:

Revenge innehåller allt som skapar de dramatiska känslor en vitglödgad hämnd bottnar i. Emily Thorne vet vad hon vill. Att glömma och förlåta är inte hennes melodi. När hon anländer till The Hamptons, semesterort för USA:s rika och berömda, är Louis Vuitton-handväskan fylld till bredden av kyligt planerad vedergällning. Nu ska de som förstörde hennes pappas liv och gjorde barndomen till ett helvete få betala. Likt den grekiska hämndgudinnan Nemesis väger och mäter Emily Thorne sina fienders gärningar för att sedan låta repressalierna fräta sönder deras liv.
De drabbade vet inte att Emily Thorne är kvinnan bakom allt. De vet inte att hon egentligen heter Amanda Clarke. Och de vet inte att det var hennes far de snärjde och satte i fängelse för terrorism. Inte ens Thornes ärkefiende, Victoria Grayson – allmänt kallad The Queen of The Hamptons – anar något.

Revenge bygger löst på en av världens mest lästa äventyrsromaner, Greven av Monte Cristo (Alexander Dumas d.ä.).

Rollista: Emily VanCamp (Emily Thorne/Amanda Clarke), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Gabriel Mann (Nolan Ross), Henry Czerny (Conrad Grayson), Ashley Madekwe (Ashley Davenport).

Avsnitt 10 av 22 sänds nu på torsdag 21/3 kl 21.

Men klarar du inte av att vänta så kan du redan nu se avsnittet på Viaplay

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/revenge-season-2-tillbaka-pa-tv3/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: