Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Recension av The Cleveland Show

by Stefan on 05 juli 2009

Cleveland ShowIdag lyckades jag lägga vantarna på pilotavsnittet ur den nya komediserien Cleveland Show. Hela tv-serien kretsar kring Cleveland Brown från Family Guy och tack vare pilotavsnittet så har jag insett vad jag egentligen gillar i Family Guy, nämligen Stewie och Brian.

- What the hell? He’s getting his own show?

Avsnittet igenom saknade all samhällskritisk humor och det kändes som att en väldigt stor del av handlingen fokuserades enbart på Clevelands hudfärg, vilket inte lockar mig till skratt. 20 minuter av osamanhängande humor utan Stewie och Brian fungerar inte alls för mig och tyvärr är det tveksamt om jag kommer fortsätta följa serien.

Utöver Cleveland så fick vi även träffa tre av hans vänner. I pilotavsnittet så fick dessa knappt något spelrum och för seriens skull så hoppas jag på att någon av dem är intressant.

Serien kommer handla om Cleveland, som ska flytta från Quahog i Rhode Island med sin son Cleveland Jr till Kalifornien, men hamnar i sin barndomsstad i Virginia. Han träffar en gammal high-schoolflamma, Donna. De blir ett par och bildar familj, bestående av Cleveland, Donna, Cleveland Jr och Donnas barn Roberta och Rallo.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/recension-av-the-cleveland-show/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: