Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Recension av Hung

by Stefan on 05 juli 2009

HungDet börjar dyka upp en del pilotavsnitt nu och utöver Cleveland Show så har jag fått tag på HBO:s nya tv-serie Hung. I Hung får vi följa med den utsatta och utblottade Ray Drecker, spelad av Thomas Jane.

I pilotavsnittet får vi följa med Ray när han blir skild, får vårdnaden om sina barn, får sitt hus nerbränt, förlorar vårdnaden om sina barn och till slut bestämmer sig för att tjäna pengar på sina kronjuveler.

- Here’s an idea: you want to be a millionaire, why don’t you go market your d--k?
- She definitely meant it as an insult, but somehow, I couldn’t get the idea out of my head.

Under de första minuterna så kändes Hung ganska långsam och jag blev smått besviken över det låga tempot, men allt eftersom jag kom in i avsnittet så kändes det som att tempot ökade och betyget höjdes.

I slutet av pilotavsnittet så återser Ray en av sina gamla one-night-stand, spelad av Jane Adams. Det visar sig att Jane kan mycket mer än att bara skriva poesi och det hela resulterar i att hon blir Rays pimp.

Överlag så var det lite för lågt tempo, för lite humor och av någon anledning ogillar jag de båda barnen skarpt. Utöver dessa punkterna så gillar jag idén och tror helt klart att det finns potential för Hung, precis som för Californication.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/recension-av-hung/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: