Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Recension av Being Human

by Stefan on 07 juli 2009

Being HumanUtöver pilotavsnitten av Hung och The Cleveland Show tidigare i veckan så påbörjade jag även BBC:s nya vampyrserie Being Human. Personligen så är jag inte helförtjust i brittiska serier och därför förväntade jag mig inte särskilt mycket av serien. 60 minuter senare var jag fast och även om min dåvarande favoritkaraktär Mitch, spelad av Guy Flanagan, blev ersatt efter pilotavsnittet av Aidan Turner så kunde jag inte sluta titta.

Överlag så skiljer sig Being Human över tidigare vampyrserier genom att man fokuserar på livet kring vampyr istället för att endast visa våld, action och romantik. Vi får se hur Mitch gör sitt bästa för att undvika att dricka andras blod samtidigt som George (Russell Tovey) varje månad tvingas ge sig ut i skogen vid fullmåne för att inte skada andra.

This is the curse George, not what happens to you every full moon, this!

Säsongens sista avsnitt knöt ihop det hela väldigt bra och öppnade samtidigt två nya dörrar inför den kommande säsongen. Två dörrar som jag tror kan bli väldigt intressanta när det har blivit dags..

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/recension-av-being-human/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: