Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Rachel Bilson HIMYM

Rachel Bilson till How I Met Your Mother

by Stefan on 25 oktober 2009

Vi vet sedan tidigare att avsnitt nummer 100 i How I Met Your Mother blir en stor musikal där Barney (Neil Patrick Harris) får en stor roll. Nu är det klart att Seth Cohens (Adam Brody) stora kärlek i The OC, nämligen Rachel Bilson, ska dyka upp i avsnittet.

Tidigare i höst har seriens producent Craig Thomas avslöjat att avsnitt nummer 100 kommer vara det avsnitt där Ted (Josh Radnor) kommer absolut närmast i att upptäcka vem den riktiga mamman är. Nu ställer vi oss alla frågan om Rachel Bilsons gästinhopp endast är en tillfällighet eller kan hon möjligtvis vara mamman?

Personligen så är jag delad i frågan. Precis som Adam Brody så uppskattade jag henne i The OC, men att vara mamma i en komediserie? I nuläget är det fortfarande inga detaljer som har blivit avslöjade, så där finns en möjlighet att hon är ännu en mina precis som Jamie-Lynn Sigler och Sarah Chalke.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/rachel-bilson-till-how-i-met-your-mother/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: