Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Preview för nattens Lost

by Stefan on 04 mars 2009

LostPå senare tid så har jag funderat på att återuppta Lost som jag la ner en bit in på tredje säsongen. Igår valde jag att återuppta Chuck (vilket jag kommer skriva mer om) och jag blev positivt överraskad eftersom jag hade glömt bort hur bra serien egentligen är.

Från flera håll så rapporteras det om att Lost närmar sig en upplösning och allt fler frågor får svar. Är det värt tiden det tar att se om hela serien från början igen? Alternativet vore att börja se Heroes istället.

Förhandstitt på nattens avsnitt

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/preview-for-nattens-lost/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: