Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Premiärer på HBO Nordic i Januari

by christian on 30 december 2013

Snart dags för ett nytt år av tv-tittande och vi tänkte tipsa om ett antal serier som har premiär eller släpper nya säsonger på HBO Nordic i Januari 2014.

Bitten säsong 1 (premiär 12 januari)
Bitten är serien som är baserad på författarinnan Kelley Armstrongs Otherworld-böcker. I serien får vi följa Elena (Laura Vandervoort) som ända sedan barndomen i fosterhem drömt om ett normalt liv. När hon äntligen tros ha hittat det perfekta livet med sin nya pojkvän Clayton Danvers (Greyston Holt) förändrar ett bett allting. Elena tvingas nu leva som en i varulvsflocken.

TRAILER

Banshee  säsong 2 (premiär 13 januari)
Det är skaparen av True Blood (Alan Ball) som ligger bakom actiondramat Banschee där vi bland annat får följa Lucas Hood (Antony Starr) som den f.d fången och mästertjuven som antar en ny identitet som sheriff i staden Banshee. Med sheriffrollen som täckmantel fortsätter Lucas med sina kriminella aktiviteter.

TRAILER

True Detective säsong 1 (premiär 13 januari)
Ny kriminalserie från HBO där vi får följa de två poliserna Rust Cohle (Matthew McConaughey) och Martin Hart (Woody Harrelson) som var stationerade i Louisiana på 90-talet. De båda poliserna börjar bli utfrågade av en till början okänd anledning om ett av deras mest ökända fall, där en prostituerad kvinna hittades mördad av en möjlig seriemördare som störda ockulta böjelser. Bakom serien ligger Nic Pizzolatto (The Killing) och regisserar gör Cary Fukunaga (Jane Eyre).

TRAILER

Girls säsong 3 (premiär 13 januari)
Kritikerrosade serien Girls återvänder för en ny säsong. Serien följer fyra unga kvinnors liv i New York City. Kvinnornas relation till varandra sätts i denna nya säsong på mer prov än någonsin och du får följa hur tjejerna hanterar att växa upp i en värld där de förväntas vara unga och oberoende i den ofta skrämmande storstaden.

TRAILER

Looking säsong 1 (premiär 20 januari)
I den nya serien Looking får vi följa tre vänner (Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez och Murray Bartlett) som unga homosexuella killar i San Francisco. Serien följer inte bara killarnas relationer utan är en serie om att skapa karriär, skapa en identitet och jakten på lycka i en allt mer komplicerad värld.

TRAILER

Black Sails (premiär 26 januari)
Black Sails är en ny actionspäckad serie från filmskaparen Michael Bay. Vi får följa Kapten Flint, en man driven av djupa, komplicerade och även romantiska motiv. Tillsammans med sina pirater slåss kapten Flint mot det engelska imperiet – för sin egen, och New Providence Islands överlevnad.

TRAILER

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/premiarer-pa-hbo-nordic-i-januari/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: