Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Premiär för Paradise Hotel ikväll

by Stefan on 15 november 2009

Paradise HotelI skrivande stund sitter jag i princip och hoppar i väntan på tittarsiffrorna för Glee. Mina första reaktioner på Glee verkar inte ha tagits emot särskilt väl och jag ser fram emot nästa avsnitt för att bli motbevisad. Tyvärr så dröjer tittarsiffrorna pga internt strul på MMS och vi får helt enkelt vänta till imorgon, måndag, innan vi kan se hur populär serien är i Sverige.

Nu över till något helt annat, nämligen premiären av svenska Paradise Hotel på TV6. Personligen så är jag inte jätteförtjust i serier som Big Brother och Paradise Hotel men som jag har förstått det så är serien ganska populär utomlands och den danska versionen fick ganska bra tittarsiffror på TV6. Ett extra plus för TV-bolaget är att den inte kostar särskilt mycket att spela in då allt som krävs är ett hus, mat, sprit och desperata singlar i jakt på kändisskap.

Ett avsnitt varar i 35 minuter (inkl. reklam) och just nu upptäckte jag att hela 40 avsnitt ska sändas. Det resulterar i över 20 timmars sändning och jag är osäker på om jag kommer följa samtliga avsnitt.

Däremot så kan jag berätta att känslor uppstår mellan två deltagare under första natten och det blir väldigt intimt.. Frågan jag ställer mig är om man inte kan lura sig till final på något vis? Om man är 2 par och lovar varandra att inte svika varandra så måste det vara en vinnande strategi?

Årets startelva

 • Jacqueline Ferm, 19 år, Kristianstad
 • Catja Divjak, 21 år, Stockholm
 • Franscesca Villarino, 23 år, Åkersberga
 • Karolin Khaksa, 28 år, Skogås
 • Greta Dorthé, 19 år, Lund
 • Cimon Lundberg, 19 år, Stockholm
 • Andreas Plogell Vigren, 23 år, Bollebygd
 • Peter Fredén, 24 år, Gullspång
 • Kristoffer Lewik, 26 år, Göteborg
 • John Lennefors, 20 år, Täby
 • Stefan Grantorp, 25 år, Lidingö

Premiär ikväll 22:00 på TV6!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/premiar-for-paradise-hotel-ikvall/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: