Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paul Wesley om sin roll i Vampire Diaries

by Stefan on 03 juni 2009

Vampire DiariesDet känns som att Vampire Diaries har fått allt större plats här på omTVserier den senaste veckan, men häng med för jag tror att vi har en fantastisk serie framför oss. Senaste nytt är en intervju med Paul Wesley där han berättar mer om sin karaktär, Stefan Salvatore, Twilight och mycket mer.

Vi får även höra intressant information om en möjlig förändring i Pauls goda yttre. Enligt honom själv så finns det en möjlighet att han kommer göra något dumt och jag tror att det hela kan bli en intressant tvist. Själv så funderar jag på att köpa böckerna inför min resa till Frankrike och ta mig igenom dem så att jag vet mer om hela den här biten med Elena (Nina Dobrev) och Damon (Ian Somerhalder).

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/paul-wesley-om-sin-roll-i-vampire-diaries/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Therese 03 juni 2009 kl. 22:09

Jag är inne på fjärde boken nu, och tyvärr verkar det som att böckerna och serien kommer bli ganska annorlunda.

2 Therese 03 juni 2009 kl. 22:10

Ojdå, blev en lite luddig kommentar. Det jag menar är att serien nog kommer skilja sig ganska mycket från böckerna.

3 Stefan 03 juni 2009 kl. 22:21

Intressant att höra Therese. Jag antog att böckerna och serien skulle vara väldigt linjära även om det givetvis skiljer en del saker. Har du exempel på några skillnader som finns att urskilja i videoklippen som har kommit så här långt?

Blir allt mer sugen på att börja läsa böckerna nu och jag kan omöjligt vänta tills serien dyker upp i början på nästa år.

4 malin 21 februari 2010 kl. 11:53

Den är bäääääst jag älskar vampire dieries !!!!!!!!!!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: