Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paradise Hotel sŠsong 1

Paradise Hotel-paren som är i Semifinal

by Mathilda on 20 januari 2010

Efter en spännande vecka av Paradise Hotel är det nu klart vilka som gått vidare till Paradise Hotels Semifinal. Dörrarna till hotellet har stängts och inga fler nya gäster kommer att checka in.

Under veckan som gått checkade det sista paret in: Fredrik och Luiza. Innan de klev in på hotellet hade de fått prata med Rami som gav dem information om varje deltagare. Fredrik och Luiza var dock smarta och lyssnade inte på vad Rami sagt. De valde istället att skapa sin egen uppfattning om varje person, vilket de andra deltagarna tog som en lättnad.

De båda kom mycket bra överens med de andra deltagarna, till skillnad från förra veckans joker Pontus som alla verkar störa sig på. När det var dags för parcermoni högg dock Luiza sin partner Fredrik i ryggen när hon istället valde att fortsätta tävlingen tillsammans med Kristoffer.

Det var inte bara Fredrik som lämnade tävlingen denna vecka. Franscesca och Pontus fick i uppgift att skicka hem valfri deltagare och det kom inte som en chock när Franscesca berättade att de hade valt Catja. Catja hade ju nämligen i tidigare avsnitt sagt till Erika att ställa sig hos Stefan för att få ut Franscesca, men Franscesca försökte intala henne att det inte var hämnd utan taktik.

Efter  gårdagens parcermoni ser paren ut så här: Jackie och Patrik, Franscesca och Pontus, Greta och Cimon, Stefan och Erika, Kristoffer och Luiza

Du har väl inte missat att tv6 lägger upp alla veckans avsnitt på tv6play kl 23.00 på tisdagskvällarna. Då kan man titta på alla veckans avsnitt på en gång!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/paradise-hotel-semifinal/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 20 januari 2010 kl. 22:35

Helt otroligt att Jackie och Franscesca har tagit sig så här långt i tävlingen. Tippade att båda två skulle åka ut väldigt fort.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: