Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ulf Berglund/TV6
Foto: Ulf Berglund/TV6

Paradise Hotel – Parcermoni 3

by Mathilda on 03 december 2009

Två nya killar checkade i början av veckan in i på paradise hotel, Patrik och Eddie och nu har det blvit  det dags för två killar att lämna programmet.

Eddie och Kristoffer ställde sig bakom Anneli. – Valet var lätt för Anneli, hon har ju byggt upp en relation med Kristoffer och ville inte svika honom. Anneli är själv med för att vinna och kände inte att Eddie var där av samma anledning. Eddie gjorde verkligen en chansning när han ställde sig bakom Anneli och han hade ju inte speciellt mycket att förlora då han inte varit med så länge.

Peter och Andreas ställde sig bakom Catja – Peter kände sig nog säker till en början, då han och Catja bestämt att alltid hålla ihop från början. Dock valde Catja Andreas, som har varit hennes nya ”kompis” den här veckan. Catja förklarade för Peter att hon var här för att ha roligt och vara med personer hon trivs med. Andreas måste dock känna sig mycket nöjd, att få bo med Catja har han pratat om länge… och framför allt tycker han nog att det är skönt att slippa Jackie som har försökt sig på honom hela veckan.

De andra tjejerna blev besvikna på Catja och försöker nu smida planer på hur de ska få ut henne. Jackie blev väldigt upprörd eftersom  Catja ljugit när hon fick frågan ”Försöker du byta ut Peter?” i veckans pandoras ask. Förstår inte hur hon kunde svika Peter på det viset, han som verkligen tyckte om henne och allt. Hon borde ha försökt spela på det istället, för han skulle nog aldrig ha svikit henne.  Men det är ju samtidigt det här programmet handlar om. Men jag hade nog önskat att Peter hade fått stanna ett tag till.

I nästa avsnitt på söndag får vi träffa ytterligare en ny tjej som kommer att flytta in på paradise hotel!

Så här ser paren ut efter kvällens parcermoni:

  • Patrik – Jackie.
  • Cimon –  Greta (som vanligt) .
  • Stefan – Franscesca
  • Andreas – Catja
  • Kristoffer – Anneli
Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/paradise-hotel-parcermoni-3/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: