Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paradise Hotel avsnitt 5 och 6

by Mathilda on 24 november 2009

paradise1Som Agneta skrev igår så kom två nya tjejer till Paradise Hotel i Söndags, Annelie och Madeleine. De båda påstås vara systrar, men det har varit många synpunkter och funderingar, både från tv-tittarna och deltagarna, om de faktiskt är syskon på riktigt. De är inte lika varandra, de har olika pigment osv.  Är det en tillfällighet att Annelie opererat näsan? Eller är det en bortförklaring till varför de är så olka?

När tjejerna först anledde till paradiset fick de gå en match i poolbrottning mot varandra. Det var bäst av tre och Annelie van överlägset. Hon vann då en grupp date med alla killar, för att lära känna dem lite bättre.

”Jag såg de båda nya tjejerna som ett hot  utseendemessigt, men inte mentalt.”-  Jackie

Cimon och Catja mf. vill få ut Fransceca och Stefan . Catja försökte lura Stefan, som är lite svag för henne, genom att kyssa honom. Men vad ska nu Catjas partner Peter säga? Uj uj, vad roligt och spännande det är att se dessa intriger!

I måndags var det dags för en av syskonen att åka hem, valet var upp till de övriga deltagarna. Tjejerna ville att Madeleine skulle stanna men killarna hade fastnat för Annelie, när det väl är dags för ett beslut valde de att Annelie ska få stanna eftersom hon verkade vara den som hade mest innanför pannbenet.

När vi trodde att allt var klart reste sig Karolin upp och erbjöd sin plats på Paradise Hotel  till Madeleine. Hon tackade givetvis ja. Karolin hade tidigare pratat om att hon ville åka hem och fick en chans att välja. Många av de andra tjejerna kände sig svikna och var mycket ledsna över att Karolin åkte hem. Karolins förklaring var att hon inte tyckte att Paradise Hotel var hennes grej. Hon kände sig för gammal och orkade inte med allt larv. Nu i efterhand ångrar hon dock en sak:

”Jag skulle ha kysst alla killarna, fan att jag inte gjorde det” – Karolin

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/paradise-hotel-avsnitt-5-och-6/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Stefan 24 november 2009 kl. 21:55

Jag förstår inte riktigt varför hon väntade med att hoppa av. Det känns snarare som att det kommer resultera i fler intriger då Madeleine redan nu har blivit utstött en gång. Kan det möjligtvis vara så att TV6 har klivit in och bestämt det om hon tog kontakt med dem tidigare i veckan?

2 Mathilda 24 november 2009 kl. 22:01

Nej, eller hur!? Visste hon inte vad Paradise Hotel var? Att det är ett spel och även om hon nu inte gillade någon kille på riktigt borde hon ju ha spelat! Hon valde ju bort chansen att vinna helt enkelt. Jo, men det var väl det de hade skrivit i brevet hon fick? eller hur menar du?

3 Stefan 24 november 2009 kl. 22:09

Tror att jag måste ha missat något där (brevet) men jag antar att det blir så när man ser program med vänner som väsnas. Däremot så instämmer jag i vad du säger angående förbehållning. Deta är ett fenomen vi har sett i en mängd serier, däribland Robinson och Top Model. Trots att det har gått ett flertal säsonger så dyker det upp någon deltagare som hävdar att man inte hade en aning om att det skulle vara på detta viset och väljer att hoppa av.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: