Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paradise Hotel avsnitt 4 – Parcermoni

by Mathilda on 20 november 2009

paradiseIgår var det dags för parcermoni på Paradise Hotel. Andreas fick tidigare i veckan veta att han hade möjlighet att själv få imunitet eller att ge bort imuniteten till en annan kille, som då inte kunde åka ut denna vecka.  Killarna hade byggt upp en pakt där alla ville ha ut Stefan, så vi har hela tiden anat hur Andreas plan har sett ut. Under parcermonin fattade Andreas beslutet att själv ta imuniteten och ställde sig bakom Franscesca, precis som vi trodde, vilket tvingade Stefan att välja en ny tjej. Dock gick det inte som planerat för killarna när det var upp till Jackie att välja mellan Stefan och John.  Jackie valde Stefan och John fick snopet hämta sitt pick och pack och lämna Paradise Hotel.

Jag hade dock trott att Jackie skulle välja John efter deras lilla flirt redan från första dagen. John fick en kniv i ryggen av sin sexpartner och nu i efterhand inser han att han inte borde ha litat på Jackie och spelat mot henne istället för med henne.

”Jag ångrar att jag hade sex i huset.” – John

Ja, John lär ju tyvärr bli ihåg kommen som den som hade sex med Jackie redan första kvällen. Ger man sig in i leken får man leken tåla! Tycker dock att det var tråkigt att John fick lämna programmet så tidigt, det var ju han och Jackie som var roligast att titta på. Nu återstår att se vem som blir den näste på Jackies sexlista, lyckas hon få Stefan i säng… eller blir det hennes nya beundrare Cimon?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/paradise-hotel-avsnitt-4-parcermoni/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 20 november 2009 kl. 14:06

Skönt att du skrev om senaste avsnittet av Paradise Hotel. Jag har tyvärr fortfarande inte sett senaste två avsnitten och har 9 amerikanska avsnitt att ta mig igenom. Får se om jag kan ta mig tid att sammanfatta avsnitt 3 imorgon.

Tror dock att John för all framtid kommer vara känd för sin mindre prestigefulla sexakt på 2 minuter. Hans vänner lär tjata om det varenda gång ämnet sex dyker upp.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: