Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Paradise Hotel avsnitt 2 – paktspel

by Stefan on 17 november 2009

Paradise Hotel Franscesca MassageIdag fortsatte uppbyggnaden av skandalerna i Paradise Hotel som jag ser i efterhand på TV6 Play. I övermorgon tar jag ett nytt beslut angående om jag ska fortsätta skriva om serien beroende på tittarsiffrorna, men i nuläget har jag upptäckt en hel del nya besökare som trillar in.

Dagens twist bestod i att veckans singel, Andreas som jag inte alls gillar, har fått gratis immunitet. Det betyder, beroende på hur tidigt i ceremonin han får välja, att han kan få ut vem som hest av killarna genom att ställa sig bakom en tagen tjej. I nuläget är det Stefan som ligger pyrt till. Problemet är att om Andreas tvingas ställa sig före Stefan så kan han enkelt ställa sig bakom Jackie och på så vis få ut John.

I övrigt så verkar Peter och Kristoffer gå väldigt bra tillsammans, vilket jag ser som positivt. I dagens program började man dessutom att bilda en pakt, men jag är aningen tveksam till var Cimon står. Enligt honom själv så är han med i pakten, men jag är osäker.

Till sist måste jag nämna Jackies svar angående att hon hade sex första natten. Nu känner jag mig som en moralkärring, men det hela känns väldigt fel. Hoppas fortfarande innerligt att hon åker ut nästa vecka.

Det är bara ett spel och det är lek

Vem tror du åker ut denna veckan?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/paradise-hotel-avsnitt-2-paktspel/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mathilda 17 november 2009 kl. 10:17

haha, det är ju lite spännande ändå. Kollade på tv6 play igår kväll. Det är helt sjukt, men ändå vill man titta.
Dock har jag ingen uppfattning om vem jag tycker ska åka hem än, känner inte att man har fått lära känna personerna ännu :P

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: