Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

John och Jackie

Paradise Hotel avsnitt 1 – striptease & sex

by Stefan on 16 november 2009

Kvällens avsnitt var det första ur Paradise Hotel 2009 och det fick verkligen en kanonstart om man ser till vad skvallertidningarna vill ha. Från första minut var det tydligt att spänningen låg i luften för att sedan eskalera under kvällen och till sist sluta i en underlig sexakt. Men låt oss börja från början.

Först dök samtliga tjejer upp i huset i Mexico och tog sig en grundlig rundvandring samtidigt som vi fick se klipp där tjejerna presenterade sig.

Redan i presentationen kom vi tittare underfund med att Jackie är den helvilde som endast är med av en orsak, nämligen för att jävlas med sin pappa, något hon inte tvekar att berätta. Utöver henne så har vi årets Olinda-kopia Greta och det är helt otroligt hur man har lyckats hitta henne. Hon är en kopia till utseende, beteende och även röstmässigt. Ska leta upp en bild på Olinda senare ikväll och jämföra dem båda. Tredje tjejen är Franscesca som inte har gjort särskilt mycket väsen av sig så här långt men något säger mig att när hon väl går igång så gäller det att man håller sig undan. Nästa tjej i ledet är Karolin som ger vibbarna av att vara en ledare och håller inte resten av deltagarna sig i skinnet så kan hon säkert få dem att göra både det ena och det andra. Femte och sist är Catja som redan nu har blivit lite av husets, och även min, favorit. Hon ger sken av att vara ganska slug och tack vare att samtliga killar suktar efter henne så har jag redan nu känslan av att hon kan gå långt.

När presentationen av tjejerna var klar så dök killarna upp och det blev en kort mingelpaus där samtliga deltagare fick lära känna varandra och vi tittare fick en bättre inblick i vilka killarna är.

Andreas har så här långt varit ganska tystlåten och detta är väl en av orsakerna till att det inte gick särskilt bra i parceremonin. Stefan däremot verkar vara rakt på och redan nu har jag fått uppfattningen av att han har väldigt kort temperament. Egentligen tror jag att han skulle passa bäst med Jackie. Även om John inte är direkt tystlåten så passar han inte in riktigt i gruppdynamiken. Tyvärr kan jag inte sätta fingret på det, men han är någon som förmodligen kommer bli styrd till både höger och vänster. På en annan blogg beskrevs Cimon som årets bimbo och jag är inte riktigt säker på att jag håller med. Hittills har han gett blandade intryck, men det är ingen tvekan om att han passar bäst ihop med Greta (Olinda). Kristoffer & Peter då? Tja, båda två ger ett lugnt intryck och Peter är utan tvekan min manliga favorit så här långt. Därför blev det perfekt när han och Catja slutade som rumskamrater.

Veckans par

Eftersom paren endast fick ett fåtal timmar på sig att mingla så kommer ett par stycken utan tvekan ångra sig när man väl lära känna personen som sover bredvid. Jackie hävdade redan efter ett par minuter att hon ångrat sig, men det var inget som hindrade henne från att ha sex med John under natten. I det fallet tror jag dock att hon var ute efter något helt annat, framför allt i stunden då hon ville slita av täcket och ”köra doggystyle” framför kameran..

  • Catja valde Peter
  • Karolin valde Kristoffer
  • Greta valde Cimon
  • Franscesca valde Stefan
  • Jackie valde John

Ingen större förvåning så här långt eftersom deltagarna knappt har träffat varandra. Däremot så var det intressant att Greta valde Cimon med tanke på hur lika de båda är i ansiktet (botox?). Extra kul att mina båda favoriter, Catja och Peter, kom i samma rum. Vi får se om det håller.

Tilde Fröling som programledare

I årets Robinson och nu senast Kändisdjungeln så har det varit en hel del kritik på programledarna. I Paradise Hotel har man däremot lyckats riktigt bra och Tilde Fröling passar perfekt som den neutrale ledaren. Det ska bli intressant att se hur det fungerar när hon tvingas pressa deltagarna på detaljer under parceremonierna, men så här långt har hon visar sig vara riktigt bra.

Avsnittets händelse

Redan nu har TV6 visat oss att det blir en hel del naket genom att visa upp duschscenerna som egentligen inte fyller något direkt syfte programmässigt. Det visar dock vilken nivå ribban kommer ligga på. Intressant var att man valde att visa en killes könsorgan samtidigt som man visade tjejens rygg.

Avsnittets samtalsämne stod utan tvekan Jackie för genom hennes vilja att ha sex framför kameran. I nuläget känns det som att hon kommer blanda skandalscener med tårar och eftersom ingen orkar med henne så blir hon inte särskilt långvarig.

Missade du avsnittet så kan du se det på TV6 Play.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/paradise-hotel-avsnitt-1-striptease-sex/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: