Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Olivia Wilde från House världens vackraste kvinna

by Stefan on 14 maj 2009

Olivia WildeI veckan plockade Maxim fram sin lista på årets 100 hetaste kvinnor och i topp hittar vi skådespelerskan Olivia Wilde från dramaserien House MD. Även om jag inte tidigare har hört talas om Maxim så förmodar jag att Olivia bör känna sig hedrad, även om jag personligen har svårt att se henne som världens vackraste kvinna.

På en andraplats hittar vi den alltid vackra Megan Fox, känd från bland annat kassasuccén Transformers. Tätt bakom följer den israeliska 24-åriga modellen Bar Refaeli som främst är känd för att dejta Leonardo DiCaprio.

Olivia Wilde blev känd genom den populära tonårsserien The O.C. som jag själv följde slaviskt den första säsongen. Under 2007 anslöt hon till House i rollen som Dr Remy Hadley, även kallad Thirteen (13). Vi var även nära att se Olivia som bondbrud i Casino Royale men Eva Green fick slutligen rollen.

Personligen saknar jag fantastiska skådespelerskor som Hayden Panettiere (Heroes), Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer) och naturligtvis Evangeline Lilly (Lost).

Vem skulle du vilja ha med på listan?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/olivia-wilde-fran-house-varldens-vackraste-kvinna/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: