Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nya seriepremiärer på filmnet.se

by christian on 16 april 2014

Lagom till våren har några av favoritserier börjat sändas igen på TV. På Filmnet.se kan du bland annat se de nya säsongerna av Game of Thrones och Veep.

Dessa serier är nyheter på filmnet:

Game of Thrones

Kampen om järntronen fortsätter i fjärde säsongen av Game of Thrones. Serien som är baserad på böckerna av George R. R. Martin fortsätter att fängsla och överraska tittare världen över. Frågan många ställer sig just nu är säkert, vilka kommer stryka med denna säsongen?

Veep

Komediserien där vi får följa vice president Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) och hennes smått missanpassade kollegor. Serien går nu in i sin tredje säsong!

Turn

Turn är en ny serie från AMC som bland annat gett oss Mad Men och Breaking bad. Vi får följa Amerikas första spionring när de försöker förändra utgången mot landets självständighet. I huvudrollerna ser vi Jamie Bell (Tintin, Jumper) och Heather Lind (Boardwalk Empire).

Believe

Alfonso Cuarón (Gravity) Har hjälpt till att skapa denna sci-fi serie om en flicka med extraordinära krafter och en man som blivit släppt från fängelse för att skydda henne mot utomstående onda krafter som är ute efter flickan.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/nya-seriepremiarer-pa-filmnet-se/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: