Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nya säsonger av BBT och Two and a Half Men

by Stefan on 16 april 2009

Big Bang TheoryTrots att man har lyckats mata tittarna med samma koncept i hela sex säsonger så får tittarna inte nog av Charlie Sheen och Two and a Half Men. I belöning så har nätverket valt att ge serien ytterligare tre säsonger och jag hoppas på att vi får se större förändringar i framtiden. Under de första fem säsongerna av serien fick vi se exakt samma sak under varje avsnitt och det är först på senare tid som Charlie Sheen har sprungit och skaffat sig en flickvän, något som är bra även om jag inte är helt förtjust i henne. Jag ser en ljus framtid för Two and a Half Men.

En annan serie som har blivit belönad med två nya säsonger, precis som The Simpsons, är Big Bang Theory. För nätverket är de båda serierna fantastiska då produktionskostnaden är väldigt låg och det enda som egentligen behöver betalas är lönerna. I fallet med Charlie Sheen så kostar det förmodligen en hel del, men i Big Bang Theory så är alla skådespelarna fortfarande gröna och de kan inte kosta allt för mycket.

Jag är förtjust i båda serierna och ser fram emot de kommande säsongerna. Den stora frågan är vilken riktning BBT kommer ta eftersom den inte kan fortsätta på detta viset i all evighet. Sheldon börjar bli lite väl jobbig och jag undrar hur länge tittarna orkar med honom.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/nya-sasonger-av-bbt-och-two-and-a-half-men/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 nygren 14 augusti 2009 kl. 15:21

ifall du har så mycket emot att varje ”2½ men” avsnitt är likadant så sluta kolla då, istället för att klaga…

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: