Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Big Brother Kitty

Ny säsong av Big Brother i TV4

by Stefan on 01 november 2010

I dagarna avslöjades det att den skandalomsusade dokusåpan Big Brother kommer tillbaka till svensk TV efter sändningsuppehåll sedan 2006 då Kanal 5 sände den 6 säsongen.

– Jag kan bekräfta att vi har köpt Big Brother, säger kommunikationsdirektören Gunnar Gidefeldt till Resume.se.

- Jag kan bekräfta att TV 4-gruppen har köpt rättigheterna till formatet. Men det kommer inte att sändas i TV 4, och mer än så berättar vi inte just nu, säger Malin Persson, tf biträdande presschef på TV 4 till TT Spektra.

Till skillnad mot tidigare säsonger så är det alltså TV4 som har lagt vantarna på sändningsrättigheterna. Detta möjligtvis efter att ha sett resultatet av Kungarna av Tylösand och därefter ansett att det svenska folket åter igen är mogen för guppande täcken.

Under årens gång har vi tittare fått ta del av en mängd dråpliga och pinsamma situationer. Mest omtalade är troligtvis onanikojerna som Emma-Maria, Kitty och Elin Nilsson byggde 2002 under den andra säsongen. Därutöver har vi sex i överflöd, en förlovning, musikinspelningar och porrskådespelerskor.

Kitty Jutbring, deltagare 2002, är starkt tveksam:

– Jag tycker man gör världen en otjänst om det blir fler silikonbröst och om man befäster könsrollerna ytterligare och att det blir fler Barbie- och Kendockor i tv, säger hon.

Den alltid lika irriterande Carolina Gynning välkomnar å andra sidan Big Brother och berättar att hon gärna leder programmet.

Gissningsvis så landar programmet i TV400 eller en nystartad ”ungdomskanal” som TV4-gruppen i dagsläget saknar Personligen så har jag aldrig varit särskilt förtjust i Big Brother men samtidigt är det helt omöjligt att värja sig från skandalerna som serien lämnar efter sig. Däremot så känner jag spontant att gränserna har luckrats upp på senare tid, främst tack vare Paradise Hotel, och vi ska inte bli förvånad om det blir mer sex än någonsin.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/ny-sasong-av-big-brother-i-tv4/ sort:published

{ 5 comments… read them below or add one }

1 andros 02 november 2010 kl. 11:10

Jag förstår inte varför Kitty av alla klagar. Det var ju tack vare ”Big Brother” som hon fick en tv-karriär.

2 krisp 10 december 2010 kl. 18:25

men snälla andros… vad va d hon sa igen? läs

3 andros 11 december 2010 kl. 11:22

krisp:

”– Jag tycker man gör världen en otjänst om det blir fler silikonbröst och om man befäster könsrollerna ytterligare och att det blir fler Barbie- och Kendockor i tv, säger hon.”

Detta är väl ett väldigt bra exempel på att klaga? Om hon har rätt eller inte i sitt uttalande hör inte hit.

4 krisp 16 december 2010 kl. 02:02

jo, ok hon klagar kanske nånstans mellan raden. Men din lilla besserwisser stil(ska hon säga) e så tröttsam. D har inget mä ”va hade hon vart utan bb” att göra. Tjo andro

5 andros 16 december 2010 kl. 13:20

Besserwisser? Jag påpekade ju bara att jag tyckte att det var konstigt att hon var såpass negativ till ett program som hon själv har medverkat i. Carolina Gynning vars karriär har lika mycket att tacka för över sin tid i huset som Kitty har är ju betydligt mera positiv till en ny säsong.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: