Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ny milstolpe med 400 inlägg publicerade

by Stefan on 17 november 2009

omTVserierUnder den senaste tiden har det skett en mängd saker här på omTVserier. Bland annat så har vi betalt för mer utrymme, vilket betyder att vårt arkiv med bilder från TV-serier kommer utökas. Vi har även kommit igång ordentligt med arbetet att skapa presentationssidor för alla populära serier vi skriver om, däribland Vampire Diaries.

För att snygga till sidan så har vi även ändrat utseendet på relaterande inlägg, vilket du kan se nedanför. Samtidigt passade vi på att byta ut headern för att göra reklam för Glee som just nu går på TV4. Nästa steg designmässigt blir att fylla på med information om våra skådespelare i stil med presentationen av Ian Somerhalder.

När det gäller marknadsföring så har vi blivit aktiva på Twitter där jag presenterar kortare nyheter om TV-serier som inte riktigt går att bygga ett helt inlägg på. Vi har även blivit aktiva på Pusha där vi har fått en mängd vänner, så passa på att registrera dig och bli vän med oss. Där finns en hel del annan intressant information som inte enbart kretsar kring TV.

Till sist vill jag ta upp huvudpunkten, nämligen att vi har passerat 400 inlägg här på omTVserier. Något vi inte kunde gjort utan hjälp från Mathilda, Agneta, gästbloggare och givetvis er, så stort tack. Skulle du vilja skriva ett gästinlägg här så är det fritt fram att ta kontakt med oss.

På gång

Under de senaste dagarna har jag konstant funderat på nya funktioner som saknas på svenska TV-sajter, men än så länge har idéerna inte riktigt kommit fram. Jag har några idéer kring Lyxfällan och överväger samtidigt att presentera kortare sammanfattningar av avsnitt, men i nuläget vet jag inte riktigt hur det ska genomföras. Däremot så kan jag lova att du får se fler roliga småsaker som vår Simpsons quiz.

Vi tar tacksamt emot alla förslag och idéer på hur sidan kan bli bättre och samtidigt så skulle vi verkligen uppskatta om du någon gång kastade in en länk i något av dina blogginlägg. Inget stort behövs, men är vi många som hjälps åt så kan vi bygga något stort tillsammans.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/ny-milstolpe-med-400-inlagg-publicerade/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 ervasti 18 november 2009 kl. 12:28

Tyvärr har jag missat alla avsnitt av Paradise Hotel, utom det första. Det verkar väldigt underhållande hehe =)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: