Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Nu börjar det bli spännande!

by Agneta on 26 november 2009

Mammas PojkarFram tills nu har Mammas Pojkar varit ett tråkigt och rätt så tramsigt program. Pojke möta flicka, inget konstigt i det, men att mamma ska vara med och tycka och tänka och ha åsikter känns både lite kul och ganska… gammalmodigt. Hittills har jag lojt slängt ett öga på programmet, men från och med nu verkar det bli riktigt spännande! (Intriger är väl aldrig fel, i alla fall inte på TV)

Nu flyttar mammorna och deras pojkar in i ett SPA-hus.

Jag måste erkänna att jag inte hängt med särskilt bra… och jag har inte full koll på hur många tjejer som är kvar i Mammas Pojkar. Mammorna fick idag välja varsin tjej som skulle följa med till nya huset, och pojkarna själva fick välja två tjejer var. Men nog förstod jag det som att de är betydligt fler tjejer än dessa nio som är kvar..? Frågan är om de allihop ska flytta in i nya villan, eller om de icke utvalda får stanna kvar. Om någon har bättre koll än jag, lämna gärna en kommentar! Jag vill vara lite bättre insatt innan nästa veckas avsnitt av Mammas Pojkar!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/nu-borjar-det-bli-spannande/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: