Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

20th Century Fox/TV4
Foto: 20th Century Fox/TV4

Premiär för Modern Family på TV4

by Stefan on 14 april 2010

På fredag är det Sverigepremiär för den kritikerrosade komedin Modern Family där vi bland annat får återse Ed O’Neil (Al Bundy), Sofía Vergara (Entourage), Julie Bowen (Happy Gilmore) och ett par andra yngre förmågor som tidigare har gästspelat i serier såsom Cityakuten och NCIS.

Handlingen i Modern Family kretsar kring Jay Pritchett (Ed O’Neill) och hans stora familj när de följs av ett holländskt dokumentärfilmsteam. Jay är en riktig karlakarl med tillhörande medelålderskris och gift med Gloria som är en mycket yngre, passionerad och sexig colombianska. Därutöver har vi Glorias elvaåriga son, Manny, – en hopplös romantiker som spenderar dagarna med att skriva poesi. Vi har även Jays homosexuelle son Mitchell och dotterdotter Haley som växer upp snabbare än vad föräldrarna klarar av. Uppenbarligen upplagt för en soppa.

I hemlandet USA har serien blivit en succé och plockat hem en rad priser, däribland prestigefyllda Peabody Award. Säsongsavslutningen för säsong 1 sänds i dagarna men redan i januari blev det klart att ytterligare en säsong är på väg.

Schemaplaceringen med serien på en fredagkväll direkt efter Talang 2010 öppnar för bra tittarsiffror och jag skulle inte bli förvånad om den utvecklas till en succé även här i Sverige.

Modern Family sänds på fredag 21:30 i TV4

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/modern-family-premiar/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 anna 14 april 2010 kl. 13:34

Ser verkligen fram emot denna serie, tror den kan bli en hit även här! :-)

2 Michael Lindqvist 15 april 2010 kl. 09:19

TV4 har i alla fall lagt den på en bra tid och jag tror också att det skulle kunna lyckas här i Sverige.

3 tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp 04 maj 2010 kl. 09:55

Tack för korrigeringen! ;)

Denna serie är grymt bra. I love it.

4 Klara 04 maj 2010 kl. 19:21

sv: Jag missade förra avsnittet men tänker fortsätta att se serien, den var riktigt bra! Lite annorlunda och det är kul att alla familjer hör ihop, jag gillar papporna bäst.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: