Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Mitchel Musso lämnar inte Hannah Montana

by Stefan on 02 juni 2009

Mitchel MussoIgår skrev jag och berättade att det blir en ny säsong av Hannah Montana och samtalsämnet har legat kring Mitchel Musso som ska släppa sitt första album nu. Det gör att han kommer vara borta i början av säsong 4, men enligt Mitchel själv så kommer han absolut inte lämna Hannah Montana.

I en ny intervju med TVGuide så förklarar han att det var bättre att vänta med att släppa sitt första album så att han vet hur man är en artist, innan han blir en. Överlag så verkar han vara en trevlig och hedersvärd person, nästan som en svärmorsdröm. Tyvärr avslöjar han i slutet av intervjun att sångerna inte nödvändigtvis handlar om honom, utan att han tar sig en roll när han skriver låtarna.

Personligen så föredrar jag personliga låtar om sina innersta tankar istället för att skriva om vad man tror att massan vill ha. Hur som helst så kan det bli intressant att höra låtarna då jag är ganska förtjust i låtarna av Miley Cyrus och det blir förmodligen något liknande stuk.

Sometimes I feel like I’m taking on a role when I’m writing a song, and it doesn’t always have to be true. I’m not sitting in my room crying with my guitar, writing a slow solo about a depressing breakup; that’s not me.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/mitchel-musso-lamnar-inte-hannah-montana/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 ida johansson 10 januari 2010 kl. 16:46

hej
du är rolig o söt o snygg

2 ida johansson 10 januari 2010 kl. 16:50

du är snygg

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: