Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Misha Collins

Misha Collins tillbaka till Supernatural

by Linn Engelholm on 08 december 2011

Det är sant mina kära Winchesters. Under natten, svensk tid, mellan den 5-6 december bekräftades det att Misha Coillins, Castiel, kommer att återvända till Supernatural. Enligt Tvline.com kommer Misha att återvända i minst två episoder med start från och med episod 17. Det är dock oklart hur han kommer att återvända. Tidigare har vi sett honom som Castiels vessla Jimmy Novak, men även Gud.

Sera Gamble, exekutiv producent, sa tidigare i en intervju i höstas när Collins fick lämna serien att det fanns planer för honom och att de mer än gärna ville fortsätta att jobba med honom.

“It has always been our intention to bring back Misha in some form,” – Sera Gamble

Senast såg vi vår älskade ängel var i episod två denna säsong, då han kämpade emot Leviathanerna inom sig och klev ner i vattnet och försvann. Fans över hela världen spekulerade om han var död eller om han fortfarande var vid liv.

Är vår ängel vid liv? Eller kommer Collins att återvända som ett minne, eller kanske som en av Sams hallucinationer? Under natten spreds spekulationer och gratulationer över Twitter och Facebook.

Collins själv bekräftade via Twitter senare på natten, svensk tid, att ryktet var sant och att han ska återvända till serien.
Vi kommer också att se honom i Buffy stjärnan Sarah Michelle Princes serie Ringer i vår.

Och mitt i denna lycka kan vi också bekräfta att det kommer att bli 23 avsnitt i säsong sju. Är det sista gången vi får följa med Dean och Sam? Om det blir en säsong åtta av Supernatural är ännu oklart. Serien är nominerad i två kategorier till People Choice Award och mycket hänger nog på om de vinner eller inte. Förra året vann dem kategorin Favorite Sci Fi/Fantasy Show. Kommer vi att se en repris nästa år?

Supernatural episod 11 kommer tillbaka 6 januari 2012. Missa inte det!

Linn Engelholm 2011-12-06

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/misha-collins-tillbaka-till-supernatural/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: