Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Melodifestivalen 2014 – Resultat deltävling 3

by christian on 17 februari 2014

Lördagens melodifestival kan ha varit den svagaste av de tre som varit hittills, men två nya finalister och två låtar till andra chansen blev i alla fall klara. Direkt till final gick ”Yes We Can” med Oscar Zia och ”Busy Doin’ Nothin’” med Ace Wilder. Två låtar som kör på lite mer klubbsound än de flesta andra och en hel del repetitioner så att låten ska sätta sig på hjärnan direkt.

Lördagens lite mer rockiga inslag fick ta vägen till andra chansen. Outtrigger med låten ”Echo” var helt klart det hårdaste inslaget i årets melodifestival men rösterna räckte inte riktigt ända fram för att skicka dem direkt till final. Sällskap till andra chansen fick de av State of Drama med låten ”All We Are” som satsade på en lite mer arenavänlig rock.

En av de stora snackisarna från lördagen var annars en del av mellanakten där vi fick se en film av Crazy pictures med Glenn Hysén i en av rollerna. Du kan se filmen här nedan.

Sista deltävlingen innan vi går vidare till andra chansen ser vi på lördag då bland annat melloveteranen Linda Bengtzing uppträder men även en av förra årets favoriter Anton Ewald. 20:00 på SVT 1 är det som gäller!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/melodifestivalen-2014-resultat-deltavling-3/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: