Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Melodifestivalen 2014 – Resultat deltävling 1

by christian on 03 februari 2014

I lördags fick vi så våra första två finalister i årets upplaga av melodifestivalen. Yohio tog sig väntat vidare direkt till final med sin låt ”To the End”, en ganska tempofylld pop/rock låt som fick tankarna att gå till när The Ark uppträdde i Melodifestivalen. Sällskap till finalen fick han lite oväntat av melodifestivaldebuterande Ellen Benediktson och den vackert sjungna balladen ”Songbird”. Två väldigt olika låtar som garanterat drog till sig röster från två olika målgrupper i publiken.

Låtarna som vi får se göra upp i andra chansen om ytterligare finalplatser blev denna gång Linus Svenning med låten ”Kära Bröder”, en låt på svenska som var en hyllning till hans egen bror som gick bort i ung ålder. Sällskap till andra chansen får den av melodifestivalveteranen Helena Paparizou och hennes låt ”Survivor”.

Nästa vecka beger vi oss till Linköping och då står bland annat Sanna Nielsen, Pantetoz och Martin Stenmarck står på scen.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/melodifestivalen-2014-resultat-deltavling-1/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: