Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Mammas Pojkar

Mammas pojke hade redan flickvän

by Mathilda on 11 december 2009

Igår avgjordes Mammas pojkar. Tim, Christian och Bobby gjorde sina slutgiltiga val och allt verkade frid och fröjd.

Men nu när tvsändningarna är slut kommer sanningarna fram.

Tim valde Moa, men erkänner nu att känslorna aldrig fanns där. Faktum är att han under hela inspelningen av Mammas pojkar hade en flickvän. Fusk anklagelser har strömmat in då det var många som visste om Tims hemlighet. Även tjejerna som deltog i programmet sägs ha vetat om det, vissa fick dock inte reda på det förän i slutet och blev mycket upprörda. Tim själv förnekar det hela.

”Många var där för att hitta kärleken. Då är det fruktansvärt när en kille som har så många att välja på redan har flickvän.” – Victoria B.

De två andra sönerna Christian och Bobby fann inte kärleken heller och är nu båda två singlar igen. Bobby som valde Julia framför Jane ångrar sig nu. Under programmet trodde han verkligen att de skulle få en framtid tillsammans, men när de kom hem till det verkliga livet visade sig Julia vara en helt annan person.

Christian valde den unga Victoria framför Martina, och jag blev inte förvånad när jag fick veta att de två inte ens hade träffats en enda gång efter programmet.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/mammas-pojke-hade-redan-flickvan/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 lena 12 december 2009 kl. 12:09

Bobby skulle valt Jane istället för den där fjanten, christian väljer ett barn vad skulle han få ut av den realationen? Tim har ju sin mamma som uppenbarligen tror hon är 22 fortfarande:) bedrövligt och kanske en bra anleding förstå singel livet…

2 Tim Lover 17 december 2009 kl. 13:08
3 lova 22 december 2009 kl. 10:21

Jag bara alskar dina muskler och din kropp!!!!!!!!

4 izza 22 december 2009 kl. 10:24

Valde du victoria w eller b. Sn’lla Tim kan vi inte gifta oss!!!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: