Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Mamman i How I Met Your Mother avslöjas!

by Stefan on 16 april 2009

How I Met Your MotherFrån flera håll spekuleras det nu om mamman, Ted:s fru, i How I Met Your Mother kommer att avslöjas i slutet av denna säsongen. Avslöjas mamman så tror jag att serien skulle förlora många tittare som endast är ute efter att veta vem det är. Det skulle i sin tur resultera i att till skillnad mot Simpsons, Big Bang Theory och Two and a Half Men att den inte förlängs.

Hela diskussionen baseras på ett uttalande av Carter Bays, en av skaparna till How I Met Your Mother.

At the end of the season, we will address the title of our show.

Avslöjar Bays, samtidigt som han tillade att de fyra sista avsnitten denna säsongen kommer ta upp:

big events in the lives of our characters — specifically Ted (Josh Radnor). We’re going to wrap up some things that have been left dangling.

Vad tycker ni? Kommer hela serien förlora sin charm om mamman avslöjas?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/mamman-i-how-i-met-your-mother-avslojas/ sort:published

{ 15 comments… read them below or add one }

1 Orion 26 april 2009 kl. 11:31

Inte en chans att serien blir mindre viktig! Jag känner inte att Ted är den enskilt viktigaste karaktär som gör att jag fortsätter titta vecka efter vecka. Om de avslöjar vem ”Your mother” är, blir det liksom bara en av händelserna bland många.

Troligen kan de mjölka ur just den tråden i flera säsonger – med förvecklingar och annat, men den tråden är ändå den minst intressanta känner jag. Serien heter ”How i met your mother”. Man vet liksom att de får varandra. Så det är tur att det finns andra, mer intressanta, bihandlingar att titta på.

2 Eternalia.wordpress.com 10 maj 2009 kl. 16:23

Jag är inte så säker på att de kommer att avslöja vem the Mother är. De skämtade förutom om att det fanns en 47% chans att hon aldrig skulle avslöjas och jag håller nästan på det.

Stella är ju inte mamman, som vi sett i tidigare episoder går det ju inte ihop(nu får jag säkert äta upp mina ord nästnästa vecka:P. Men han säger ju inte i Right place, right time att hon är mamman, utan att hon är en del av historien. Gah, mysterious värre.

Sen så är säsongsfinalen hans 31th birthday party, då vi äntligen får se vad som händer med geten och Robin’s washloths. De måste höra ihop på något sätt. (Festen och mamman.. inte geten och tvätthanddukarna^^’)

Men nej, kommer fortfarande att se showen. Håller med föregående kommenterare.

3 Maria 28 maj 2010 kl. 13:46

Vill att han ska vara med Robin, deras relation påminner om ”på och av”- dramat mellan Ross och Rachel i serien f.r.i.e.n.d.s. Så fort de är i nya seriösa förhållanden så slutar det alltid med att det bryts. De har också brutit upp och blivit ihop igen. Hoppas på en yttligare säsong innan moden avslöjas. Eller ännu längre, letandet efter Mrs. Moseby är ju själva tråden i serien, när den tar slt tar ochså spänningen slut. Hoppas (efter en till säsong) att det blir en uppföjlar serie, f.r.i.e.n.d.s fick Joey, Fran fick Hemma Hos Fran.. Hoppas någon sorts story om hur det blev sen.. Kanske en om familjen Moseby, som According To Jim eller Gary eller 8 Simple rules vore trevligt :-D

4 Angelika 16 juni 2010 kl. 17:29

Heej! vem är set som är mamman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 Stefan 17 juni 2010 kl. 10:04

Det är fortfarande okänt och tittarna vet inte mer än att hon var studerande på hans första skoldag då han gick in i fel klassrum. Vi fick dock aldrig se henne.

6 Sonja 10 juli 2010 kl. 11:12

Men spelar dom in fler avsnitt då?

7 Negative 16 februari 2011 kl. 01:03

Dom kommer inte kunna göra fler avsnitt om dom avslöjar vem mamman är. Bara läs namnet på serien >>How I met your mother<< Hela serien går ut på att Ted berättar för sina barn om hur han träffar deras mamma. Avslöjar dom vem mamman är kommer dom inte ha något att gå emot längre. Om dom i så fall avslöjar mamman kan jag nästan garantera att dom inte kommer fortsätta med serien. Annars så ändrar dom sig och avslöjar det inte ändå och förlänger serien till ännu en säsong, vilket är väldigt troligt med tanke på hur mycket tittare och fans serien redan har.

För att sammanfatta det hela: Antingen så avslöjar dom vem mamman är och serien lägs ner, eller så avslöjar dom det inte och fortsätter med serien. (Mest troligt eftersom dom tjänar rätt bra med pengar på den).

8 hej 28 april 2011 kl. 23:44

mamman kommer va med på barneys bröllop

9 G-star 07 juni 2011 kl. 21:16

mamman har man redan sett i sesong 4 i avsnitet sant patricks day han råkar gå in i henne inne på diskot

10 G-star 07 juni 2011 kl. 21:17

man ser henne i klassrummet också

11 ccm 22 juni 2011 kl. 23:48

veeeem är deeet?! Måste veta! Finns det ingen video på henne?

12 smartast i världen 07 augusti 2011 kl. 21:04

JA VET!

Man har inte träffat henne men de är den personen som var cindys rumskompis och även den personen som lovesolutions hittade åt Ted som han aldrig gick på, pga nånting ja inte kommer ihåg. Dom kommer träffas när Barney och Robin ( inte nora) gifter sig. Och på deras bröllops dag regnar det och därför tar Ted med sig sitt gula paraply som han hittade som egentligen tillhörde mamman från början och tackvare paraplyet kommer dom att börja prata;))

13 veeta 26 oktober 2011 kl. 17:30

vart i klassrummet ser man henne…

14 Omed Saeid 24 september 2012 kl. 21:53

Nu ska ni få höra på grejer! Ni vet att Ted såg ”mammans” fot i ett avsnitt där han dejtar sin elev. Så det vi vet är att mamman gick på College. Vad vi också vet är att Ted träffar mamman på Barneys bröllop med Barney. I säsong sex träffar Barney sin pappa, i avsnitt 19 visar Jerome (pappan) ett foto för Barney. Ett foto på hans ungar. Det är två ungar, den ena sitter vid bordet och den andra är Barneys halvsyster som ”går på college”. BARNEYS HALVSYSTER GOD DAMMIT.

Mamman kan inte vara en HELT ny karaktär, eller hur? Det måste vara något Ted kan titta tillbaka på under de tidigare säsongernas gång och berätta för barnen.

Min teori: Vi vet att första gången Ted träffar mamman är på ett bröllop, Barneys bröllop. Halvsystern kommer säkert dyka upp på Barneys bröllop, liksom varför inte, de är syskon.

15 Backmanmarcus 30 september 2012 kl. 17:50

Omed Saeid: Jag håller med dig om din teori om att det kan vara Barney’s halvsyster. Det verkar logiskt att hon dyker upp på just Barneys bröllop! Episod 19 verkar ge oss en hel del starka kopplingar till någon som kan vara mamman!
Det är samtidigt så otroligt spännande att ingen faktiskt helt 100% säkert vet vem hon egentligen är förutom de som har skrivit storyn!

Jag tror säkert att media kommer att få en hyns om detta så fort rolllistan släpps för just den episoden då hon kommer att avslöjas! Ska försöka göra så gott jag kan och hålla mig borta för att kunna bli överraskad!!

Men just nu är teorin om halvsystern den som väger upp bland övriga teorier…

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: