Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Lisa Kudrow till Cougar Town

by Stefan on 28 oktober 2009

Lisa KudrowLigger du fortfarande och drömmer om nya säsonger av Vänner? Då kan du lugna dig med att framtiden ser ljus ut för de gamla skådespelarna. Tidigare denna månaden blev det klart att Matt LeBlanc – Joey i Vänner – har fått en ny komediserie att sätta tänderna i. Tyvärr finns inget namn ute ännu, men jag lovar att återkomma kring det.

Nu är det även klart att Lisa Kudrow – Phoebe i Vänner – hittar tillbaka till TV-ljuset genom en roll i Cougar Town. En serie som för mig fortfarande är ganska okänd och förmodligen inget jag kommer ta upp.

Hon ska spela en hudläkare som min karaktär inte kan sluta gå till, trots att hon är elak mot mig.

Även Vännerstjärnan Matthew Perry håller på att utveckla en komediserie för den amerikanska tv-kanalen ABC. Serien, som fortfarande inte fått något namn, kommer att handla om en självupptagen manager för en sunkig sportarena som börjar omvärdera sitt liv när hans 40-års dag närmar sig.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/lisa-kudrow-till-cougar-town/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Marcus 28 oktober 2009 kl. 22:29

Jag hörde att Cox även försökte övertala Jennifer Aniston att vara med, men hon tackade tydligen nej. Själv så var jag aldrig särskilt förtjust i Phoebe, men jag gillar Cougar Town så jag får verkligen hoppas på det bästa.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: