Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Puck och Soap

Lika: Puck & Soap

by Stefan on 23 januari 2010

Precis som utlovat så presenterade vi en ny design här på omTVserier tidigare i veckan och just nu arbetar vi för fullt med att fixa småbuggar och uppdatera våra gamla inlägg med nya bilder så att kolumnen här till höger inte är så tråkiga.

För att liva upp stämningen lite extra så har vi även beslutat oss för att börja med en ny sorts inlägg som kort och gott går under namnet ”lika”. Där visar vi bilder på två kända personer eller karaktärer som är så lika varandra att man skulle kunna missta dem för att vara tvillingar.

Först ut är Glee-aktuella karaktären Puck (Mark Salling) och TV-spelkaraktären Soap från det populära krigsspelet Call of Duty. Det var så sent som igår en god vän till mig plockade fram bilderna från Google och visade likheterna som enligt mig är otroligt slående.

Har du möjligtvis hittat en kandidat till våra ”samma mamma”-inlägg? Skicka namnet på de båda personerna tillsammans med en länk till din blogg eller sajt så får du ett omnämnande om vi väljer att publicera ditt tips.

Har Puck & Soap samma mamma?

Loading ... Loading ...

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/lika-puck-soap/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: