Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Daniel Ohlsson/TV4
Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Let’s Dance 2010 – Här är dansparen!

by Mathilda on 02 december 2009

Nu är dansparen för årets Let’s Dance klara! Jag ser fram emot att se Janne från bonde söker fru och Peter wahlbeck men vad är det för andra personer som ska vara med? Förra året var en riktig hit och jag tyckte verkligen att det var roligt att följa programmet, för jag tyckte bra om alla som deltog. Blondinbella, ”Världens starkaste man”-Magnus, Laila Bagge, Morgan, Nicklas wahlgren mf.  Men i år är det inte många som faller mig i smaken. De har nog samlat de flesta som jag stör mig på just nu. Jag har svårt att se att dessa par kommer att ge mig någon underhållning. Jag förstår inte varför de inte tar in aktuella kändisar som är lite underhållande istället. Om jag hade fått bestämma hade följande personer varit med iår: Ullared-morgan, Anders Bagge, Bobby från Mammas pojkar (eller någon av mammorna).  haha.

Som tur är fortsätter David Hellenius som programledare och det kan rädda hela programmet. Han var riktigt duktig förra året, så rolig och spontan. Satt och skrattade hemma i soffan åt hans dåliga skämt.

Här kommer listan på deltagarna.

 • Elin Kling & Daniel da Silva
 • Willy Björkman & Charlotte Sinclair
 • Gudrun Schyman & Björn Törnblom
 • Agneta Sjödin & Tobias Karlsson
 • Marcus Birro & Helena Fransson
 • Peter Wahlbeck & Maria Bild
 • Victoria Sandell Svensson & Anders Jacobson
 • Stefan Sauk & Malin Johansson
 • Molly Sandén & Jonathan Näslund
 • Claudia Galli & Tobias Wallin
 • Jan-Olof Hansson & Maria Lindberg
 • Mattias Andréasson & Cecilia Ehrling

Ni kanske tycker helt tvärt emot mig?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/lets-dance-2009-har-ar-dansparen/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Stefan 02 december 2009 kl. 22:26

Intressant att Gudrun Schyman är med efter att hon totalförnekade förra veckan när Aftonbladet frågade ut henne. Det får en att verkligen skapa tilltro till politiker.

Annars så reagerade jag på att Anna Anka saknas. Fick för mig att hon gjorde klart med dem för ett par veckor sedan?

2 Stefan 03 december 2009 kl. 12:00

Insåg nu i efterhand att det är Let’s Dance 2010 och inte 2009. :)

3 Mathilda 03 december 2009 kl. 12:10

haha, just det.. lite förvirrad nu när det snart är dags för årsskifte! Brukar inse det typ i mars.. :)
Just det, Anna Anka! Ja, henne hade jag ju längtat efter att se i detta program! vilken svikare!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: