Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Låt inte sommaren komma mellan dig och dina tv-serier

by Simon Nilsson Larsson on 15 juni 2015

Sponsrad video

En av de sämsta grejerna med sommaren är att man förväntas vara ute i solen. Det är ju skönt att få en bränna, men man vill ju inte missa sina favoritserier bara för att det är fint väder. Tur då att Bredbandsbolaget bjuder på en brun-utan-sol-kräm så att du både får färg och kan sitta inne hela dagarna.

Det är nästan ett krav från samhället att man ska vara ute och ta vara på solen under sommaren. För serieälskare är det ett problem, eftersom det är svårt att titta på tv utomhus. Man kan inte heller ljuga och säga att man visst varit utomhus, eftersom det syns så väl om man är blek.

Bredbandsbolaget erbjuder nu möjligheten att äta kakan och ha den kvar. Deras brun-utan-sol gör nämligen att du kan se så där härligt somrig ut utan att behöva försaka dyrbar tv-tid. Du kan dessutom välja vilken nyans du vill ha, från The Walking Dead- och Fargo-blek till CSI Miami- och Paradise Hotel-brun.

Klicka dig vidare från videon för att ta del av erbjudandet.

Sponsrat inlägg

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/lat-inte-sommaren-komma-mellan-dig-och-dina-tv-serier/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: