Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco från BBT skadad i hästolycka

by Stefan on 14 september 2010

Natten mellan torsdag och fredag drar äntligen säsong fyra igång av TV-serien Big Bang Theory under avsnittstiteln The Robotic Manipulation. Tyvärr kom idag nyheten att man har plockat bort Kaley Cuoco från tisdagens inspelning efter en olycka på hästryggen tidigare i helgen som resulterade i ett brutet ben.

Enligt amerikanska TV Guide så bekräftar en representant för Kaley att hon i dagsläget befinner sig på ett sjukhus i Los Angeles.

She’s scheduled to make a full recovery.

Uppgifterna angående hennes medverkande i premiäravsnittet varierar men klart idag är att hon definitivt inte kommer medverka på inspelningen under tisdagen. Om möjligt så kommer hennes scener spelas in senare i veckan men visar det sig vara allvarligare så kan man tvingas skriva ut henne ur avsnittet.

Kaley Cuoco är en stor del i att Big Bang Theory har blivit en succé på CBS och tidigare i år medverkande hon dessutom lättkläd i den amerikanska tidningen Maxim, där även Jennifer Love Hewitt från Ghost Whisperer har medverkat, vilket du kan se bilder på här. I Sverige sänds BBT på Kanal 5.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/kaley-cuoco-olycka/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Kennet 14 september 2010 kl. 15:33

I nuläget rapporteras att Kaley Cuoco inte kommer att medverka i säsongspremiären av BBT på grund av sin skada. Hon skrivs ur avsnittet och återkommer så fort hon blivit återställd tillräckligt för att jobba.

2 Stefan 17 september 2010 kl. 21:53

Senaste nytt är att hon kommer att missa ett fåtal (”a few”) avsnitt.

3 Robles 25 september 2010 kl. 12:21

Som jag fattat det hann dom spela in 3-5 avsnitt innan hon skadade sig, och hon var ju med i säsongspremiären.

4 Kennet 25 september 2010 kl. 14:49

Miss i rapporteringen… (läs: Felinformerad)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: