Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Erika Johnson

”Jag har ingen BH och inga trosor”

by Mathilda on 09 december 2009

Onsdag är, som alla Paradise Hotel-nerdar vet, ”Pandoras ask”-dagen.

I början av veckan flyttade en ny tjej in på Paradise Hotel, vilket rörde till en hel del i grytan. Erika, som hon heter, är tidigare känd bloggare, du hittar hennes blogg här.

Någon som absolut inte gillar den nya tjejen är Fransecsa. Det är kanske inte så konstigt då Erika fick i uppgift att splittra ett par, och valde att skicka Fransecsa till singelrummet och själv flytta ihop med Stefan. Erika verkar dock inte riktigt med i spelet och kan inte förstå att Fransecsa reagerar så starkt. Hon flydde istället undan tillsammans med Stefan för lite lek i poolen.

Erika är inte den enda som Fransecsa är osams med. I Pandoras ask fick Catja frågan ”Vad tycker du om att F. kallar dig slyna?”.  Tråkigt tyckte Catja och Fransecsa försvarade sig med att Catja kör ett fult spel och att hon är på varenda kille. Svaret på det blev: ”Bara för att ingen vill ha dig!”.

En annan fråga som dök upp var till Erika  ”Äger du någon BH?”. Erika svarade då att hon får panik när hon har BH på sig, just nu till exempel hade hon varken BH eller trosor. Bra att veta! ;)

Själv tycker jag faktiskt att Erika är riktigt skabbig. Hon kommer in och säger att hon är typ smartare och äldre än de andra, men egentligen är hon hur blåst som helst och beter sig som en 14åring. Jag gillade bättre paradise-teamet som var innan hon dök upp så jag hoppas verkligen att hon åker ut snart. Tyvärr har Erika imunitet i nästa parcermoni (imorgon) och som läget ser ut nu är det nog Fransecsa som får åka hem. Men de tidigare parcermonierna har bjudit på en del överraskningar, så ingenting är säkert än så länge.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/jag-har-ingen-bh-och-inga-trosor/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: