Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Rabih

Idol-Rabih till Lets Dance

by Stefan on 22 december 2009

Trots att Idol 2009 precis har tagit slut så har deltagarna redan börjat söka nya arbeten. Erik och Calle släppte sina första skivor redan veckan efter finalen och kort innan dess berättades det att Rabih Jaber fått ett modelljobb för en tidning. Nu kommer vi få se mer av honom i kommande säsongen.

Anledningen är att Janne Hansson, känd från Bonde Söker Fru, tvingas lämna efter att den obligatoriska hjärtundersökningen visade på att han lider av förstorat hjärta. Själv så reagerade jag på detta och tycker att vi varje säsong av Let’s Dance hittar någon deltagare som tvingas lämna pga skada eller sjukdom. Är det ett tecken på att den svenska folkhälsan är väldigt dålig? Rabih säger så här till Expressen:

Jag tycket jättesynd om honom och hoppas verkligen att han kryar på sig. Men nu är det bara att kasta sig rakt ut i tv-rutan igen. Michael Jackson har alltid varit min förebild. Han var grym på att dansa och sjunga. Nu har jag lärt mig sjunga, förhoppningsvis kommer jag lära mid dansa fantastiskt också. Jag har dansat r’n'b-dans själv tidigare. Men det här blir någonting helt annat. Jag tycker det ska bli så roligt.

Vad tror du om hans chanser i Let’s Dance 2010?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/idol-rabih-till-lets-dance/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: