Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol

Idol 2009 – Kvällens låtar 4/12

by Stefan on 03 december 2009

Året har verkligen sprungit förbi och julen närmar sig samtidigt som Idol 2009 börjar gå mot sitt slut. Imorgon ska den sista deltagaren sorteras bort och två finaldeltagare ska presenteras. För veckan fick vi se Mariette utröstad ur Idol och även om jag inte var särskilt förvånad så känns det ändå ovanligt att där inte var någon tippad förlorare.

Denna veckan ligger Calle med all säkerhet illa ute. Han har varit lite av en favorit sedan hans audition men därefter har han inte utvecklats särskilt mycket och han saknar den fantastiska kontakten med tittarna som både Erik och Tove besitter. Förra veckan var det snudd på magiskt när Erik framförde Hey Jude och hela arenan klappade med.

Det är svårt att spekulera i en vinnare. På förhand skulle jag gissat på att Calle får lämna men nu när jag har hört låtvalen så är det egentligen Calle som borde vara favorit. Han framförde Walking in Memphis kanon på sin audition och det är lite av en favoritlåt för mig. Samtidigt lär Erik vara den fortsatta publikfavoriten och sitta säkert. Personligen tror jag att det står mellan Tove och Calle, kanske med fördel för Tove?

Calle Kristiansson

  • Walking in Memphis (Marc Cohn)
  • If you think I’m sexy (Rod Stewart)

Erik Grönwall

  • Heaven (Bryan Adams)
  • Run to the hills (Iron Maiden)

Tove Östman Styrke

  • Can’t get you out of my head (Kylie Minogue)
  • The greatest love of all (Whitney Houston)

Vem tror du åker ut?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/idol-2009-kvallens-latar-412/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mathilda 03 december 2009 kl. 12:14

Läste på aftonbladet att enligt deras läsare var Calle favorittippad även nu. Hoppas att alla som inte orkat rösta på Calle förut lägger in en röst på fredag! Jag kommer nog rösta jag med! Jag vill se Calle och Erik i final och Erik ska vinna! ;)

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: