Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol 2009 – Kvällens låtar 27/11

by Stefan on 26 november 2009

Idol 2009Förra veckan fick vi föga oväntat se Reza lämna Idol. Reza har en vacker sångröst men hon har stora problem med uttal i både engelska och svenska vilket är ett stort problem när man ska producera musik. Förhoppningsvis tar hon hjälp av en talpedagog och antingen söker till Idol på nytt nästa år eller helt enkelt satsar på annat håll.

På fredag är det nytt program och då har hela samlingen förflyttat sig till Malmö där man ska sjunga till temat Arena-Fredag vad nu det betyder. Möjligtvis att samtliga låtar skulle kunna uppträdas med i en stor arena och då vore det väl egentligen fördel till Erik som redan har den stilen.

I övrigt så har jag egentligen ingen deltagare som jag vill få ut. Tidigare veckor var det Rabih, Eddie och Reza men för första gången på länge så finns där ingen jag kan sätta fingret på. Vad tror ni om Calle?

Calle Kristiansson

Erik Grönwall

Mariette Hansson

Tove Östman Styrke

  • Pride (in the name love) (lyssna)
  • Since you’ve been gone (lyssna)

Givetvis hoppas vi på att Tove går vidare!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/idol-2009-kvallens-latar-2711/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Mathilda 26 november 2009 kl. 21:54

Dåliga låtar! Ni vet ju vem jag vill ha hem..haha.. Tove ;) Jag vill se Erik och Mariette eller Mariette och Calle eller Erik och Calle i finalen!

2 Stefan 26 november 2009 kl. 22:12

Haha, vem som helst utöver Tove alltså. ;)

3 Kattis 28 november 2009 kl. 23:51

Reza kan inte söka till Idol igen nästa år eftersom hon tog sig till sluttävlingen. Det är bara de som åkte ut under kvalveckan som kan söka igen nästa år. De andra ha förbrukat sin chans i tävlingen!
Men jag hoppas att Reza hittar något att jobba tillsammans med för hennes röst är mysig och jag hör henne gärna i några låtar som är ”gjorda” för henne!

4 Stefan 29 november 2009 kl. 08:05

Tack Kattis för påpekande. Glömde bort det totalt.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: