Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol 2009 – Karolina åkte ut

by Mathilda on 09 oktober 2009

karolinaDå har Fredags finalerna av Idol 2009 dragit igång! Kvällens tema är ”Club Idol”, dvs party! Balader och annat är förbjudet!

Nytt från förra veckan är att Idolerna nu sjunger på en större scen och mer publik. De har även dansare i bakgrunden.

Idolerna har även fått nya frisyrer, inte så stora förändringar utan mest en tillpiffning. Alla blev jättefina och ser faktiskt mer ut som riktiga idoler nu!

Nicklas sjöng ”Get this party started” och juryn tyckte att han tog ett steg i rätt riktning. Han sjöng bra och det var lite ”Johan Palm -Varning” på publiken.

Rabih sjöng ”When love takes over”. Det kändes inte riktigt som att han var med idag. Juryn tyckte att han var alldeles för försiktig och stod stilla. Han måste ta för sig.

Karolina sjöng ”Just dance”. Låten passade inte henne så bra, hon sjunger bättre i vanliga fall. Ingen pop-röst. Juryn tyckte att det lät som en dansbandskväll på en finlandsfärja.

Erika sjöng ”About you now”.  Juryn tyckte att hon tog sig vatten över huvudet. Hon är för söt och måste bli mer kaxig.

Calle sjöng ”Destiny calling”.  Han tappade texten flera gånger och verkade nervös. Framträdandet var dock bra och han lyckades flörta med publiken. Andreas tror ändå att det är Calles sista fredag!

Reza sjöng ”Superstar”. WOW! sa Laila. Juryn är överrens om att detta var utklassning och som taget ur en musikvideo på MTV. Sjuktbra röst.

Erik sjöng ”Leave a light on”. Tråkig låt men kanonbra framträdande. Till nästa gång vill Juryn höra en trendigare låt, nu är det för mykcet 90-tal.

Camilla sjöng ”All night long”. Den här gången fick hon bara positiv feedback från Juryn. Hon var bättre än förra veckan och blev jättefin i håret osv.

Eddie sjöng ”Release me”. Over all var det en bra show. Han var dock lite sur på vissa ställen.

Mariette sjöng ”When tomorrow comes”. Som vanligt var hon bra, men Juryn tycker att hon måste bjuda på något extra. Hon måste röra på sig och ha bättre kroppsspråk.

Tove sjöng ”Hot N cold”. Det här är vad idol handlar om tycker Juryn. Hon är läcker och strålar. Hon är den av idolerna som Juryn tycker är mest intressant.

Karolina och Eddie har fått minst röster. De hänger löst och möts i en duell. De får sjunga samma låtar som tidigare, fast med chans att visa vem som är värdig att stanna.

Karolina är den som får lämna Idol i den första fredags finalen den här hösten.

Nästa veckas tema är: Michael Jackson!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/idol-2009-hejda-karolina/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Petra 10 oktober 2009 kl. 10:55

Skulle vara väldigt intressant att veta vilka det var som dansade.
Det är bland det sämsta jag sett någon gång.
Pinsamt!!!!
Min dotter är 14 år o hon hade fixat det bättre.
USCH!!!!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: