Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol 2009 – 5 blev 4 när Reza lämnade Idol

by Mathilda on 22 november 2009

rezaHär kommer ett lite sent inlägg om fredagens program av Idol 2009. I vanliga fall kollar jag på direktsändningen av Idol och skriver inlägget undertiden som programmet sänds, men pga att jag varit borta i helgen och inte haft med min dator så blir det idag bara en kort resumé.

Kvällens tema var kärlek och Idolerna bjöd på en hel del fina kärlekslåtar! Bagge som fortfarande var sjuk ersattes även denna fredags kväll av en gästdomare. Denna gång var det Martin Stenmarck som fick ta platsen. Jag tyckte att det var bra att Martin inte kollat något på Idol tidigare i år så att han var helt opartisk!

I fredags blev 5 idoler 4 och vid det här laget antar jag att de flesta redan vet att det var Reza som fick lämna programmet. Reza fick minst antal röster när i slutet det stod mellan henne och Erik.Vad chockad jag blev att Erik hängde löst! Blev inte ni? Jag antar att det helt enkelt var så att alla trodde att han skulle sitta säkert, så man glömde bort att rösta på honom.

Erik var ju för övrigt grymt bra, shit vilken stjärna han är! Calle också, han blir bara bättre och bättre. I början tyckte jag inte om Calle speciellt mycket, men han har verkligen övertygat mig.

Det var synd att Reza fick lämna programmet för hon har ju en väldigt bra röst, det går inte att komma ifrån. Hon hade till och med tränat upp sitt engelska uttal! Dock kändes det ända från början att det var Rezas tur att åka hem, hon har hård konkurrens.  Nu är det bara Tove, Erik, Mariette och Calle kvar, alla fyra är värdiga vinnare!

Xmamma

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/idol-2009-5-blev-4-nar-reza-lamnade-idol/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: