Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Mammas Pojkar

Då var det färdigvalt!

by Agneta on 10 december 2009

Så var det då äntligen slut! Eller jag menar, så var det då äntligen final! Mammas Pojkar har fått välja sig varsin flickvän. Och jag tycker alla tre valde fel. Helt fel.

Tim valde Moa i stället för Victoria. Ett för mig helt ofattbart val. Hur kunde han? Vad hade hon som inte Victoria hade? Men hey, vad vet jag, jag var inte där! Men jag blev väl bländad av Victorias skönhet och förväntade mig att han skulle bli det också.

Christian valde unga Viktoria framför lite äldre Martina. Inte helt oväntat med tanke på hans förkärlek för unga tjejer. Av två söta tjejer valde han den yngre.

Bobby valde oväntat Julia och inte Jane – vilket förvånade mig mycket. Det gick ju genom rutan, deras passion. Eller var det kanske bara lust? Men när han berättade att han gärna vill umgås i lite finare kretsar förstod jag att han skulle välja bort Jane. Synd. Och synd att det inte blev en hetsigare reaktion från Jane. Det hade gett Mammas Pojkar en fin avslutning! Nu blev det bara ett sockersött och tårfyllt kramkalas.

Om tv4 frågar mig behöver de inte göra en ny omgång av Mammas Pojkar. Det har varit lite småtrevligt att titta på programmen, helst nu mot slutet, men i stort har det mest varit en enda lång transportsträcka till själva finalen.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/hur-gick-det-sen/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: