Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

House S05E16

by Stefan on 25 februari 2009

HouseDå har jag precis avslutat det senaste avsnittet ur House där vi får möta en pojke som har delvis kvinligt och delvis manligt DNA. Samtidigt blir Wilson och Cuddy oroliga för House när alla i hans närhet sakta inser att han faktiskt är på bra humör. Det ena leder till det andra och halvvägs in i avsnittet får vi veta att House går på Metadon.

Efter flera olika tester så kommer House, efter att ha slutat med sitt Metadon, fram till att pojken endast led av uttorkning för att sedan bli sämre av deras tester. Det resulterar i att House bestämmer sig för att sluta med drogen för att istället vara en bra doktor.

Vid sidan av huvudspåret så fick vi ta del av ett ganska löjligt fall som brukar dyka upp i serietidningar. Nämligen fallet med det brutna fingret. En patient kommer in och klagar på smärtor över hela kroppen när han eller hon trycker med fingret på en kroppsdel. Givetvis är det inte svårt som tittare att lista ut vad som är fel.

Själv så tycker jag inte riktigt att det var något höjdaravsnitt och det kändes väldigt fel att se House utan sin skäggstubb. Nu blir det sömn och förhoppningsvis så skriver jag något om NCIS imorgon.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/house-s05e16/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Jennyskoja.blogspot.com 17 maj 2009 kl. 10:50

Jag ÄLSKAR House..

Ont i hela kroppen när han hade ett brutet finger hahahaha!! I lOOVE IT

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: