Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fox väljer att inte visa säsongsfinalen av Sit Down, Shut Up

by Stefan on 13 maj 2009

Sit Down Shut UpIdag gick Fox ut med att man väljer att inte visa sista avsnittet av Sit Down, Shut Up, vilket tyder på att serien blev en större flopp än väntat. Beslutet kommer efter att Sit Down, Shut Up har misslyckats att locka tittare redan från början och även när man valde att lägga den på bästa sändningstid så resulterade det i att tittarna lämnade TV:n.

Beslutet tyder på att TV-serien har fått sitt slutgiltiga öde och vi kan med all säkerhet påstå att det inte blir en ny säsong av serien. Den stora frågan är om Fox väljer att försöka ta in någon ny serie, eller om man istället väljer att förlänga en av serierna som tidigare varit på väg att läggas ner.

Det går endast att spekulera i varför Sit Down, Shut Up inte lyckades dra någon större mängd tittare men en stor anledning är förmodligen formatet som passar bättre hemma på Nickelodeon än mellan Simpsons och Family Guy.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/fox-valjer-att-inte-visa-sasongsfinalen-av-sit-down-shut-up/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: