Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fler vårpremiärer hos HBO nordic

by christian on 30 januari 2014

Året på HBO nordic har startat starkt med den kritikerrosade serien True Detective, ny säsong av Girls och om två veckor har serien om James Bond-författaren Fleming premiär. Fler premiärer stundar dock och det är inte vilka premiärer som helst. Här följer några av serierna som har premiär i slutet av februari och framåt:

Vikings – Den 28 februari får vi återigen vässa svärden och följa de gamla skandinaverna i Vikings. Serien följer vikingen Ragnar Lothbrok och hans familj och svenske Gustaf Skarsgård återfinns i en av de största rollerna!

Vice – Den 15 mars är det dags för andra säsongen av nyhetsserien Vice där vi får åka världen runt och upptäcka häpnadsväckande och banbrytande reportage.

Game of Thrones – Den 7 April beger vi oss återigen till Westeros för att följa kampen om makten över de sju rikena. I serien som blivit känd för att överraska sina tittare avsnitt efter avsnitt och verkligen tagit världen med storm kan allt hända och vi får se vad fjärde säsongen har att erbjuda och vilka karaktärer som kommer klara sig ytterligare en säsong.

Veep – Den 7 april är också premiärdatumet för tredje säsongen av komediserien Veep. Se Julia Louis-Dreyfus i rollen som vicepresident Selena Meyers när hon tar sig an ett jobb som inte är någonting som hon trodde.

 

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/fler-varpremiarer-hos-hbo-nordic/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: