Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Idol

Finallåtarna i Idol 2009 11/12

by Stefan on 11 december 2009

Ikväll sker det. Efter flera veckors tävling så ska Idol 2009 avgöras och en vinnare koras. Min favorit från deras audition, Calle Kristiansson lyckades på något magiskt vis ta sig vidare förra veckan då Erik Grönwall och Tove Östman Styrke gjorde upp om vem som skulle åka ut. Tyvärr slutade det med att Tove kom på tredje plats i Idol 2009.

Inför kvällens program så fick tittarna en kort stund på sig att rösta fram finallåtarna efter förra fredagens program. Jag misstänker att det resulterade i en hel del negativa röster för att motkandidaten skulle få en så svår låt som möjligt. Calle blev utan tvekan förloraren med en lugn kärlekssång av Joe Cocker. Erik å andra sidan fick också en lugn låt men hans styrka ligger utan tvekan på de höga tonerna som Queen-låten bygger på.

Calle Kristiansson

  • Eget val: Rock and roll (Led Zeppelin)
  • Tittarnas val: With a little help from my friends (Joe Cocker)
  • Vinnarlåten: Higher

Erik Grönwall

  • Eget val: The final countdown (Europe)
  • Tittarnas val: The show must go on (Queen)
  • Vinnarlåten: Higher

Jag tror att Erik vinner kvällens final och Calle blir populär bland folket.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/finallatarna-i-idol-2009-1112/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mathlda 11 december 2009 kl. 17:21

Sååå spännande :D Även fast jag tror som du att Erik vinner, så ligger det ändå någon slags spänning över det hela och kl 20.00 ikväll sitter jag bänkad framför tvn!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: