Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Anders Knave

Praktfiasko för TV3 och Fantastiska Nöjen

by Stefan on 31 januari 2010

I torsdags var det premiär för den nya realityserien Fantastiska Nöjen i TV3 på bästa sändningstid, 20:00. Premiären blev dock inte riktigt vad man hade väntat sig när den endast lockade 85 000 tittare.

I programmet Fantastiska Nöjen får tittarna följa en arbetsförmedling som samlar på udda artister. I dagsläget arbetar cirka 10 000 av Sveriges 12 838 aktiva artister på förmedlingen.

I programmet får vi följa med bakom kulisserna och träffa allt från nakenfakirer och radiostyrda, cyklande möss till folkkära artister som Lili och Susie och följa dem i deras tidvis ganska udda arbete.

Premiären blev inte riktigt vad man väntat sig efter hård marknadsföring och Anders Knave förklarar läget för Resume.se

– Vi såg det också. Om siffrorna är sanna – det verkar inte vara något fel – så är det en oacceptabelt låg start. Vi måste utreda detta och se hur vi kar skött kommunikationen och vad vi kan göra åt det. Jarowskij kommer också att involveras i den diskussionen

Jämförelsevis så lockade Robinson Karibien 1 015 000 tittare i TV4 och Antikrundan 1.9 miljoner tittare på SVT1 under samma sändningstid.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/fantastiska-nojen-tittarsiffror/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 02 februari 2010 kl. 13:25

TV3 har nu valt att lägga Fantastiska Nöjen på is pga dåliga tittarsiffror.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: