Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Family Guy S07E07

by Stefan on 16 februari 2009

Family GuyDå var det äntligen dags för första avsnittet av TV-serien Family Guy i februari månad. Avsnittet börjar med en trevlig överraskning när Joe’s barn äntligen kommer till världen. Tyvärr innebär det att familjen tvingas betala 20 000 dollar, pengar som Joe inte har. Lägligt nog så dyker det upp en lånehaj som erbjuder sig att låna ut pengarna. När det har blivit dags att betala tillbaka så har Joe fortfarande inga pengar och Peter, Glen, Joe och Cleveland bestämmer sig för att råna Lois pappa. Väldigt Ocean Eleven-inspirerat. När stöten är så gott som klar så ångrar sig Joe och Lois ordnar fram pengarna på ett hederligt vis istället.

Vid sidan av huvudhandlingen så blir Stewie förälskad i Joe’s dotter och han bestämmer sig för att spela in en musikvideo. Resultatet blev den kända låten (Everything I Do) I Do It for You, skriven av Bryan Adams och framförd av Stewie.

Inget toppenavsnitt och jag måste medge att Stewie har förändrats väldigt mycket under den senaste tiden. Igår såg jag avsnitt sex från säsong två, Death is a Bitch, och den gamla Stewie med målet att ta över världen finns inte kvar idag.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/family-guy-s07e07/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Peter 16 februari 2009 kl. 16:58

Jag instämmer i att den gamla Stewie var lite mer intressant. Utöver det så gillar jag de gångerna när döden är med i Family Guy. Oberoende av vem som gör rösten så är döden alltid lika underhållande.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: