Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Evig cliffhanger i My Name is Earl

by Stefan on 03 juni 2009

My Name is EarlFör ett tag sedan berättade jag att där fortfarande finns flera säsongsavslutningar för mig att se och igår bestämde jag mig för att ta en paus i Southland för att istället ta en titt på My Name is Earl. I helgen blir det förmodligen en titt på The Office och Numb3rs.

Tyvärr var säsongsavslutningen även serieavslutningen och hela avslutet blev ett bottennapp. Precis som med Chuck så beslutade sig skaparen bakom serien att slänga in en ordentlig cliffhanger med texten to be continued för att fansen förhoppningsvis ska övertala TV-nätverket att ge serien ytterligare en chans.

Till skillnad mot Chuck så tvivlar jag på att det fungerar i detta fallet och istället har vi fått en ytterligare en värdelös serieavslutning där det väcks flera nya frågor utan att vi tittare får några svar.

Överlag så var det ett underhållande avsnitt av My Name is Earl även om slutet med vem som är sonens pappa var uppenbart då liknande scenarion har varit med i åtskilliga filmer tidigare.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/evig-cliffhanger-i-my-name-is-earl/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: