Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Erik Gröwall

Erik Grönwall vinnare av Idol 2009

by Mathilda on 11 december 2009

Vinnaren av Idol 11/12 2009 är Erik Grönwall!

Eriks resa började egentligen 2007, men redan första dagen på slutaudition tog resan slut. Artistdrömmen levde dock vidare och i år bestämde sig erik för att ta revansch. Erik har varit överlägsen hela hösten och har överaskat oss tittare varje fredag. Vilken tur att han inte gav upp redan 2007, för Erik är en riktigt värdig vinnare! Kanske den bästa hittills?

”Ett stort jävla tack!” – Erik

Tvåan Calle är inte ledsen. En vinst är inte säkert en vinst? Den som förlorar kanske är vinnaren?  Vem minns Idolvinnarna Daniel Lindström? Markus Fagervall? Marie Picasso?   Visst, de är inte helt bortglömda, men tvåorna från respektive år har gått betydligt längre. Så vad är det som säger att det inte blir så även denna gång.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/erik-gronwall-vinnare-av-idol-2009/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Stefan 12 december 2009 kl. 00:54

Ska bli intressant att se vad som sker nu. Detta var förmodligen det bästa för Calle då han nu får möjlighet att köra sin egen stil. Ser fram emot att få se vad som händer med Erik.

2 Mathilda 12 december 2009 kl. 12:37

Samma här. Ja, det brukar vara så varje år att vinnarlåten känns som att den är skriven för en viss person. Och iår var det Erik. Det hade varit konstigt om Calle fick den som sin låt eftersom han har en helt annan stil. Hörde ni när de gjorde en tillbakablick från 2orna som sjöng vinnarlåtarna? Haha, jag började skratta när jag hörde Amanda Jensen sjunga Marie Picassos låt ”This moment”. Vilken tur att hon inte vann!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: