Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Entourage

Entourage är inne på sin sista säsong

by Stefan on 26 juli 2011

2004 började en god vän till mig påpeka att jag borde se Entourage. 2009 hade jag hört så gott om serien att jag lovade att se den men det blev inte av förrän förra veckan. Sju dagar, sju säsonger och 2670 serieminuter senare så har jag äntligen fått ta del av hur fantastisk Entourage egentligen är.

Serien finns utan tvekan med på min topp 10 lista och jag har älskat varenda avsnitt vilket är få serier förunnade.

Entourage följer skådespelaren Vincent ‘Vince’ Chase, spelad av Adrian Grenier på hans strävsamma väg mot toppen. Serien är löst baserad på Mark Wahlbergs liv som ung skådespelare på väg mot sitt stora genombrott i Hollywood.

Vincent är omgiven av en trogen skara följeslagare. De är allihop gamla barndomsvänner från Queens i New York. Alla håller Vince under armarna och gör så gott de kan för att lotsa honom förbi alla fällor som lurar i Hollywood av typen sex, fester och mer eller mindre galna agenter.

Favoriten i serien är utan tvekan deras snabbpratande agent Ari Gold (Jeremy Piven) som är både stor och ful i mun men som alltid levererar. Om någon skulle lyckas flytta berg så vore det utan tvekan Ari Gold. Tack vare sitt fantastiska framträdande har Piven vunnit Emmy Award 2006, 2007 och 2008.

Natten mellan söndag och måndag hade den åttonde och sista säsongen av Entourage premiär. Tyvärr kommer den endast bestå av 8 avsnitt och även om det ryktas om en film så har jag svårt att se hur man lyckas knyta samman alla lösa trådar. Jag håller dock tummarna och vet att jag kommer se om serien mer än en gång.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:https://omtvserier.se/entourage-sista-sasong/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: